2015-01-01

Gott nytt fiskeår

Gott nytt år! Jodå. 2014 tog slut i någon slags märklig mix av isande kallt, snålblåst och hastigt inkommande mildväder. Det finns överlag många saker att reflektera över om man tittar på tolv gångna månader. Jag tänkte inte ägna mig åt den sortens krönikajobb här och nu. Men nedanför hittar du några bilder från året - från olika destinationer, innehållande olika fiskarter och situationer. Det de har gemensamt är att de på något sätt satt spår i min fiskesjäl.

Nu är det lite orättvist att bara plocka ut några få foton som får representera upplevelser från året. För, om sanningen ska fram så innebär varje fisktur - lyckad eller mindre lyckad, nya erfarenheter, något att minnas och något att ta lärdom av. kanske är det därför jag aldrig tröttnar. Det lär bli många turer även under 2015. Några få kommer hamna här, som blogginlägg. Du är välkommen hit för att bara läsa och titta, eller för att kommentera, debattera eller reflektera.

Ha ett gott fiskeår. Och kom ihåg: med upplevelsen i fokus är själva resultatet inte lika betydelsefullt. 


3 kommentarer:

Anonym sa...

Godt nytår og skit fiske til dig også, Nicka.
/Jacob

Unknown sa...

Gott Nytt fiske år!
Kommer att fortsätta att följa din blogg med härliga bilder och kommentarer.

Med vänlig hälsning. Frippe

P.S. är det lönt att åka ner för lite fiske runt ön nu?

Nicka - fiskebloggaren sa...

Tack hörni. Frippe: ja, det är svårt att säga. Vädret är ju lynnigt så här års, vilket betyder att man kan bli inblåst eller hamna i iskyla. Men rätt dagar är det givetvis en annan historia... ;)

Är man redan på plats är det ju lättare att sticka ut en bra dag, jämfört med att försöka planera in en resa efter väder och vind...