2008-10-16

Ett litet klargörande

Bara en liten passus, mellan andra rapporter. Jag får många mejl. Det är trevligt och underhållande, men ibland blir det många att svara på. Jag passar således på att kollektivsvara och förtydliga en sak här.

Några mejl på senaste tiden har antytt att jag kanske borde redovisa alla mina fisketurer. Vissa tror tydligen dessutom att jag redan gör det... Det är väl i och för sig en skojig tanke, men det kommer givetvis inte någonsin att ske.

Självklart är jag ute och fiskar många, många gånger, utan att skriva om det. Min blogg är ingen komplett redovisning av mitt liv, utan bara ett sätt att publicera några valda ord, vissa tyckanden och lite gott och blandat i fiskevärlden. Jag skriver när andan faller på, inte utifrån något strikt schema. Ingen har "total access" till mitt fiske, så att säga.

Den som tror att allt jag fångar, tappar, missar, eller jagar skulle hamna här - ja den får nog tänka om. :-)
Men jag lovar att fortsätta skriva lite då och då - så länge intresset för att läsa svamlet finns kvar. Kanske fortsätter jag oavsett intresset förresten. ;)
Svinga fint!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det är rätt Nicka ; Go with the flow , , ,
Jag uppskattar i alla fall dina rapporter/funderingar/texter, särskilt skoj att det är från, min gamla hem-ö , , , Snart dax för en tur till blåsiga kuster för lite hardcore HÖ-fiske !

Nicka - fiskebloggaren sa...

Tackar Johan. :)

Herr D sa...

Så ska det vara!
Om man skulle skriva ner alla/allt i fisketurer man gör så skulle det bli lika ointressant som alla modebloggar och annat svammel som har trettiofem inlägg/dag. det skall vara lite väntan, spänning och förundran över att titta in på en blogg för att se om något/någon trillat runt i fisketräsket.
Keep on rocking Nicka ;-)